Portfolio van WPman4U

Onderstaand een kort overzicht van een deel van de portfolio van WPman4U.
Websites worden altijd gebouwd rekening houdende met het budget en de doelstelling van de klant.
Wilt u meer informatie neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 • Onno Kleyn
  De bekende culinair journalist Onno Kleyn heeft twee websites waarvan dit er één is. Op deze site plaatst hij recepten en wijnbeoordelingen. Deze website werd in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Er is een onderhoudscontract afgesloten voor updaten, maken van backups en een vast aantal uren ondersteuning per maand.
 • De Academie Culinair Schrijven
  Dit is onderdeel van de eerste website van Onno Kleyn. De site is op hetzelfde moment als bovenstaande site door WPman4U in beheer genomen. Er is door ons een uitgebreide sanering uitgevoerd en er zijn een aantal verbeteringen aangebracht. De site bevat een webwinkel voor de verkoop van boeken, cursussen en lezingen. Verder wordt er gebruik gemaakt van een email nieuwsbrief om de lezers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op culinair gebied. Voor de cursussen Wijnschrijven/culinair schrijven wordt gebruikt gemaakt van het BB-systeem zodat cursisten met elkaar van gedachten kunnen wisselen over de lessen en opdachten.  Er is inmiddels met de klant een onderhoudscontract voor de site afgesloten.
 • Els Rooijers
  Kinderboekenschrijfster Els Rooijers heeft zo’n 40 kinderboeken geschreven. Zij wist precies hoe haar website eruit moest zien. WPman4U heeft de website van Els Rooijers in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Deze website laat heel goed zien wat er mogelijk is met WordPress.
 • Koken met Karin
  Karin Luiten is een bekende culinair journaliste en kookboekenschrijfster. De website Koken met Karin was gebouwd in HTML. Daarnaast had Karin een blog bij het platform Blogo.nl. Het is WPman4U gelukt om deze twee sites samen te voegen tot één WordPress site en dat was geen gemakkelijke opgave. De nieuwe website is, in nauwe samenwerking met Karin Luiten, ontworpen en gebouwd door WPman4U die ook het onderhoud en de support voor zijn rekening neemt. De content verzorgt de klant zelf. Er is gebruik gemaakt van het Genesis framework waarmee WPman4U inmiddels veel ervaring heeft opgedaan.
 • Elevate Consulting Group
  Elevate Consulting Group is een adviesbureau op het gebied van Human Resources. De website werd door WPman4U in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd.
 • Praktijk de Raaf
  Praktijk De Raaf is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en bekkenbodem therapie. De website werd door WPman4U in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. De foto’s zijn gemaakt door Mees Weber.
 • Kookvakantie
  Koken, kunst en wandelen. Of fietsen, fotograferen en luieren. Het kan bij Kookvakantie in de Ardèche. De klant wilde twee websites samenvoegen en toch niet hetzelfde eruit laten zien. Dat dat kan kunt u zien als u op “huisje huren?” klikt. De website is in onderhoud bij WPman4U en de klant houdt zelf de content bij maar kan bij vragen en problemen altijd bij ons terecht.
 • Expressie – Violet Roest
  De kunstenares Violet Roest geeft schilderlessen op Scheveningen en in Frankrijk waar ze bij Kookvakantie.nl ook de gastvrouw is. Haar website is in onderhoud bij WPman4U en zij houdt zelf de content van de website bij. Als er problemen zijn dan helpen wij graag!
 • Culinette
  Culinette is een foodblogger van het eerste uur en bekend in de foodbloggers wereld. De website krijgt in 2017 een nieuw uiterlijk. Culinette heeft ook een aparte Wijnblog. Beide websites zijn bij ons in onderhoud en uiteraard heeft WPman4U de sites ontwikkeld en gebouwd. Culinette is uitstekend in staat haar eigen boontjes te doppen en houdt dus zelf de content bij.
 • Permits Foundation
  Dit is een organisatie die informatie aanbiedt voor expats. Het gaat dan met name om de werkmogelijkheden voor partners van expats om in het land waar men verblijft. WPman4U heeft het beheer van deze website na sanering overgenomen. In 2020 heeft WPman4U meegewerkt aan het bouwen van een dashboard in de vorm van een wereldkaart. Door op een land te klikken verschijnt een overzicht met de werkmogelijkheden voor partners in dat bewuste land. De wereldkaart staat op deze link.

Indien u n.a.v. dit portfolio overzicht vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op via de contactpagina.