Over WPman4U

WPman4U is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen, bouwen, onderhouden, beheren en troubleshooten van op WordPress gebaseerde websites. Op 1 januari 2014 is het bedrijf van start gegaan. Het bedrijf wordt geleid door een ervaren ICT specialist. Hij heeft meer dan 30 jaar gewerkt als ICT-er bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daar heeft hij aan de wieg gestaan van de automatisering van ambassades en consulaten over de hele wereld en begin 2013 is hij gestopt als Senior Netwerk- en systeemspecialist om met vervroegd pensioen te gaan. Hij houdt van geraniums maar niet om erachter te zitten. Daarvoor heeft hij deze maatschappij nog veel te veel te bieden.

Onze specialiteit is het bouwen en onderhouden van WordPress websites. Goede onderlinge communicatie en regelmatig overleg met de klant zijn van cruciaal belang bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website. Onze competenties: flexibel, betrouwbaar, integer, zorgvuldig, uitstekende contactuele vaardigheden. Eén van de motto’s is: Problemen zijn er om opgelost te worden.

Wij zijn van mening dat kleine bedrijven en ZZP-ers recht hebben op uitstekende kwaliteit als het gaat om het ontwerpen en bouwen van een website tegen een betaalbare prijs. Derhalve richten wij ons graag op deze markt. Betaalbaar wil niet zeggen dat de kwaliteit daaronder hoeft te lijden. Vandaar ons tweede motto: Kwaliteit en betaalbaarheid gaan uitstekend samen!

U kunt bij ons terecht voor:

  • Ontwerp en bouw van websites gebaseerd op WordPress
  • Onderhoud en beheer van websites gebaseerd op WordPress
    Onder onderhoud en beheer wordt verstaan het updaten van de WordPress software, plugins en thema; het maken van backup’s; het oplossen problemen
  • Troubleshooting van WordPress problemen op basis van een vast uurtarief. Ook voor klanten die niet onder contract staan.
  • Domeinregistratie en webhosting
  • Verhuizing van websites
  • Bijhouden van content (inhoud van de website)

Indien u vragen heeft, meer over ons bedrijf wilt weten of een offerte wilt aanvragen neemt u dan contact met ons op via de contactpagina.

WPman4U is bij de KvK ingeschreven onder nummer: 59555734