Nog even dit

WPman4U werkt uitsluitend op basis van vertrouwen en wederzijds respect. Kleine lettertjes en lange voorwaarden zult u dus bij ons niet aantreffen.

Een eerste kennismaking zal altijd geschieden onder het genot van een kopje koffie of thee en een goed gesprek. In dat geheel vrijblijvende gesprek leggen wij de werkwijze van WPman4U uit en hoort u wat u van ons kunt verwachten. Geen beloftes die niet waargemaakt kunnen worden maar een realistische schets van de mogelijkheden. Daarna volgt, wederom geheel vrijblijvend, een offerte.

Behalve het ontwerpen, bouwen en onderhouden van WordPress websites en het eventueel bijhouden van de content, zijn wij ook zo eigenwijs om de klant ongevraagd te voorzien van advies. Als wij van mening zijn dat het beter kan dan is de klant de eerste die dat te horen krijgt. Teksten worden niet altijd foutloos aangeleverd maar wel foutloos geplaatst.

Is er voor teksten, fotografie of ontwerp meer nodig dan WPman4U in huis heeft? Wij brengen u graag in contact met specialisten op dit gebied.